fredag 10 juli 2009

Snart klart!


Nu har jag kommit in på vante 2. Tummen är förstås kvar att göra på den första. Har funderat mycket på om jag i nästa projekt ska sticka med 2 trådar bottenfärg och en tråd mönsterfärg, hur gör ni? Jag ser också att det är många av er som gått kurser på HV i Stockholm - hur har ni lärt er? Själv har jag läst böcker och var med på en dagskurs på Grötö - mycket givande!

3 kommentarer:

Stickeri sa...

Hur vi har lärt oss...
Jag gick grundkursen i stickning på HV för ett år sedan (och fortsättningskursen i år). I den kursen ingick en helg med tvåändsstickning med Karin Kahnlund. Sedan var jag på Stick i Tällberg i år och påbörjade fingervantar... fast garnet gick bara av... Så jag har nog fortfarande inte lärt mig. Men rent tekniskt vet jag hur man gör.
Nästa vinter funderar jag faktiskt på att gå tvåändsstickning på HV. På 7 helger ska man väl lyckas få in något i alla fall...

Efwa - Medea sa...

När jag gick grundkursen på HV iår hade vi turen att få Berit Westman som lärare och hon är en gudagåva att lära ut tvåändsstickning och en fantastisk person att umgås med. Lycka till på en utvidgad kurs på HV.

Liisa sa...

Jag har gått kurs på vuxenskolan för Maj-Britt *nu har jag tappat efternamnet* Fem gånger på en höst. Sen goda råd från stickkompisar både på nätet och i verkligheten. HV låter kul men nästan lite avancerat?