torsdag 16 juli 2009

Skräppost???

Hej allesammans!
Man kan verkligen undra vad som hänt med bloggen. Själv har jag ingen aning. I eftermiddags dök det upp ett email i min epostlåda om att bloggen har identifierats som misstänkt skräppostblogg, vilket naturligtvis är helt och hållet fel. Det hela är mycket, mycket märkligt. Jag har avanmält bloggen till Blogger och förhoppningsvis ska allt fungera som vanligt inom två dagar.

Citat från Blogger: "spam blogs can be recognized by their irrelevant, repetitive, or nonsensical text". Vilket översatt till svenska blir på ett ungefär: "Skräppostbloggar känns igen på deras ovidkommande, enformiga eller meninglösa texter". Borde vi känna oss kränkta haha?
/Kristina

Uppdatering: Problemet är nu löst och vi är inte flaggade som skräppostblogg längre!

7 kommentarer:

Evalinah sa...

Å jag som trodde jag blivit "avstängd" för mitt inlägg om att jag hoppar av.

Evalinah

Knit-Marie sa...

Någon icke-stickare som inte fattar vad det handlar om har varit framme och sabbat...tyvärr går det att göra så, men man tycker att Blogger borde kolla innan de stänger av!

Kristina sa...

Evalinah - Du är självklart välkommen tillbaka om du skulle tröttna på sländan :)!

Knit-Marie - Javisst! En enda blick på bloggen och de borde ha insett att det inte är någon skräppostblogg. Så trist men förhoppningsvis ordnar det upp sig snart.

Medea sa...

Det verkar som om alla kal-bloggar fått samma besked. Jag är med i flera stycken och har fått samma meddelande på alla. Men det verkar lätt att lösa.

Stick-kine sa...

Jodå, jag har också fått! I våra texter återkommer naturligtvis en hel del ord, kanske tycker en icks-stickare att det är skräp? Nu har det löst sig verkar det som.

Stick-kine sa...

Jag menar ord som garn, sticka, stickor osv.!!!

Liisa sa...

Skönt att det har fixat sig! Jag själv har varit på semester utan dator och internet - SÅ skönt. Tvåändsstickat har jag dock gjort. Bevis kommer senare.

Kan det vara så att bloggar som är tysta länge och som sen blir aktiva är misstänkliggjorda?