söndag 5 augusti 2007

Ny månad och nytt projekt


Jag har tröttnat på min vante och istället börjat på ett mindre projekt, ett par pulsvärmare. Krusmönstret till dem kommer från boken "Tvåändsstickat" av Birgitta Dandanell, tyvärr har jag ingen egen kopia av boken utan har kopierat mönstren på biblioteket. En annan bok med vackra mönster som man kan översätta till mönstrerkrus är "Sollerösöm och dalsöm" av Lill-Anna Bälter som finns på bibliotek och antikvariat.

3 kommentarer:

Dödergök sa...

Å vad vackra dom är alltså! Enda chansen att få tag på ett ex av den där alldeles ypperliga boken är att köpa den på ett antikvariat eller av en privatperson. Jag har inte lyckats hitta någon än så jag lånar också från bibblan. Jag har tjatat på dom på dalarnas museum att de borde trycka en ny upplaga men det verkar inte så.

Liisa sa...

Håller med dödergök, muddarna är jättevackra! Ska kolla om den boken finns på mitt bibliotek...

Emkristi sa...

Tack för de snälla kommentarerna! Den här bloggen är väldigt inspirerande och jag är så glad att jag hittat hit. Om dalarnas museum - Så du har redan tjatat på dem dödergök? Jag hade nästan tänkt att göra detsamma. Med tanke på vilka höga priser boken säljs för så borde det finnas en marknad tycker jag.