måndag 30 mars 2009

Äntligen!

Tills slut lärde jag mig hur tvåändsstickning egentligen går till och nu har jag fått flyt på det. Nu är det bara att hoppas att det blir ännu en sommar tvåändsstickat tillsammans med er!

Jag går/har gått grundkursen i stickning på Handarbetets vänner i Stockholm det här läsåret i nu i helgen hade vi Berit Westman som lärare och en mer underbar kvinna och dessutom pedagogisk tror jag är svårt att hitta. Jag blir alldeles varm när jag tänker på hennes underfundiga kommentarer och hur hon på ett helt fantastiskt sätt lärde oss alla att sticka tvåändsstickning.

Nu ser jag det inte som omöjligt att sticka ärmar till en tröja/jacka och ett par vantar kommer jag att klara på hyfsat kort tid. Jag förstår verkligen Erika/Dödergöks kommentarer om att det är underbart och att man knappt kan sluta.
Jag hoppas verkligen att det blir en nystart i sommar på den här bloggen.
Kramar till er alla.

3 kommentarer:

Stick-kine sa...

Var på Grötö i helgen och lärde mig mönstersticka i 2-änds-tekniken, jättekul! Nu vågar jag mig på svårare mönster och hoppas vara med i sommargänget igen!Kine

Mamma P sa...

å vad roligt! Jag gick just och hoppades att det skulle bli en till tvåändsstick-sommar. vill också vara med och sticka.

Kristina sa...

Ja! Klart vi kör igen i sommar? Vi kan väl inte sluta nu när det har blivit en tradition? :) Samma tid och plats?